Szalon Etikett

A kölcsönösen kellemes együttműködésért.

Érkezés időben: Kérlek mindig érkezz időben, vagy néhány perccel hamarabb. Amennyiben már látod, hogy késni fogsz, kérlek jelezd felém. Ha túl nagy a késés és az a következő Vendéget károsítaná, előfordul, hogy nem tudom elvégezni a szolgáltatást, ezt vedd figyelembe, és légy megértő!

Késés esetén nem áll módomban a kezelés időtartamát meghosszabbítani, megtisztelve ezzel az utánad pontosan érkezőket.

Legalább 24 órával korábban jelezd, ha a megbeszélt időpontra nem tudsz jönni, hogy legyen időm másnak odaadni az időpontot.

Ha az időpontodat nem mondod le és nem jelensz meg, abban az esteben következő időpontot csak úgy tudom biztosítani, ha az elmaradt szolgáltatás 50%-át rendezed.

A lefoglalt időpont 24 órán belüli lemondását váratlan eseményre hivatkozva egy évben kétszer tudom elfogadni. A harmadik, 24 órán belül lemondott szolgáltatás díjának 50%-a már felszámításra kerül, melynek rendezését követően áll módomban újabb időpontot adni.

Ha beteg, lázas, influenzás, herpeszes, himlős vagy, beszéljünk meg új időpontot. Legyünk egymásra tekintettel, ne fertőzzük meg egymást.

Fizetési lehetőségek: Készpénz és a KKBeauty ajándékkártyája. A szolgáltatások árai nem alkuképesek, hitelt nem áll módomban elfogadni. Az árak forintban értendők.

Köszönöm, hogy végig olvastad! Szolgáltatásaim igénybe vételéhez kellemes kikapcsolódást, feltöltődést és szépülést kívánok!